My Liquid Metal

Metaallak voor de creatie van unieke design interieurstukken

My Liquid Metal voor een exclusieve metaallook

My Liquid Metal van HQcoating is een innovatieve metaallak techniek om interieurs, meubels en wanden een authentieke metaallook mee te geven. We werken met koud vloeibaar metaal – metaalstuc – dat we in onze lakkerij op quasi ieder gewenst oppervlak kunnen spuiten, spatelen, rollen of gieten. Mat, glanzend, roestig of met structuur. Zowel op metaal als hout.

Voordelen My Liquid Metal

  • Architectuur met cachet
  • Hoogwaardige metaalafwerking voor ieder oppervlak
  • Sterke duurzame lichtgewicht metalen bovenlaag met een luxe uitstraling
  • Robuust en authentiek, strak gepolijst en glanzend, of met opvallende textuur
  • Zoals voor wanden, vloeren, meubels, bouwelementen, keukens, aanrechten, kunstwerken

Inspiratie & effecten van My Liquid Metal

Na het aanbrengen van metaalcoating My Liquid Metal krijgt je interieuritem alle fysische en optische eigenschappen van het betreffende metaal. Boots je favoriete metaal na en combineer eindeloos. Koper, zink, goud, brons, inox… je zegt het maar. Bespreek de mogelijkheden met Steven Houben van HQcoating.

Duurzame metaallak

My Liquid Metal is niet alleen WOW, ook duurzaam. De metaallak hecht zeer goed op bijna elk oppervlak en breekt of bladdert niet. Je project krijgt zo de uitstraling van echt metaal, terwijl er significant minder metalen grondstoffen verbruikt worden. Voeg hierbij de kwaliteitsvolle service in onze lakkerij, en je hebt een duurzame partner gevonden voor metaallak voor je houten meubelstukken en meer.

Vraag je staal